Tijdens de gezellige nieuwjaarsreceptie van 5 januari werden de Golfer, Golfster van het Jaar 2019, de Jeugdgolfer 2019 en het Aanstormend Talent 2019 bekend gemaakt. Trugkomend van een vakantie kon het Talent, Irisa Kasirin helaas zelf niet bij de uitreiking aanwezig zijn. Zij zal op een later tijdstip een aandenken worden overhandigd.

De Jeugdgolfer 2019, Hidde Fontein, gelukkig terug uit de Verenigde Staten voor een vakantie, kreeg uit handen van de voorzitter een mooie paraplu met logo, waarmee hij mooi reclame kan maken voor de Noordhollandse Golf Club, als hij met college-team ergens in de US op stap is.

Voor de 2de maal werd ook de beste nieuwkomer gehuldigd, hij of zij die in het eerste jaar het meest is gezakt met zijn of haar handicap. Dit jaar ging deze prijs naar Jaap Kwakkel, hier op de foto (rechts) met de Jan de Goede de winnaar in 2018.

De award voor de beste golfer van 2019 ging dit jaar naar Bert Feenstra, die deze trofee voor het eerst mocht ontvangen. Rick Hemmekam kreeg haar 7de! Golfster van het Jaar-trofee.

Wiebe Giesen kon tijdens deze receptie niet aanwezig, aangezien hij acte de presence moest geven op de nieuwe baan ‘de Hoge Kleij’ waar hij vanaf 01 januari is begonnen als headpro. Maar via de moderne media richte hij toch even het woord aan de leden via deze korte video-boodschap.