logo_leden-voor-leden_2018

Ook deze winter nodigen wij u als lid weer uit voor gezellige & actieve activiteiten en evenementen.
Zo blijft u elkaar én nieuwe leden ontmoeten en maakt u kennis met leuke activiteiten! En het zijn niet zomaar evenementen, want ze worden allemaal georganiseerd door onze leden of vaste Sluispolder bezoekers. Zij delen naast golf ook graag een andere passie met u!

Van januari tot en met maart organiseren wij samen een aantal leuke ledenactiviteiten. Op deze middagen en avonden delen leden hun passie met u en laten u kennismaken met waar zij behalve voor golf nog meer voor warmlopen. Dus wilt u ook eens weten wat er nu zo leuk is aan Pilates of Yoga en waarom het zo goed voor u is? Dan zullen Erica of Betty u dat graag laten ervaren. En Yvon houdt behalve van vogels en golfen ook heel veel van schilderen. Zij organiseert opnieuw een schilderworkshop speciaal voor u op Sluispolder. Kunt u dus gewoon lekker in uw tweede woonkamer een prachtige schilderij van de bijvoorbeeld de golfbaan maken voor thuis aan de muur. Hoeft u de baan nooit meer te missen als u thuis bent. En herinnert u zich nog de winnaars van de fotografieworkshop? Wellicht staat uw foto in het volgende clubblad! En Cora die altijd de prachtige bloemen op Sluispolder verzorgt, zij gaat u zelf leren hoe te bloemschikken. Genoeg keuze dus!

De reeds geplande data & activiteiten:
10 januari:   Pilates met Erica van Stralen
17 januari:   Schilderworkshop van Yvon Bos Eijsen
31 januari:   Improvisatietoneel met Erica v Stralen
07 februari:  Yoga met Betty
28 februari:  Bloemschikken met Cora
10 maart:     Fotografieworkshop met Gerry Hurkmans

Er staan nog meer leuke, gezellige en leerzame avonden in de steigers waarover zullen wij u zo snel mogelijk zullen informeren. En als u zelf een activiteit of hobby heeft die u graag met uw mede-golfers zou willen delen. Horen wij dat graag. Esther zal u graag helpen met de organisatie hiervan!

Neem contact met haar op via esther@denoordhollandsegolfclub.nl!