Proware webapp

Proware heeft een nieuwe versie van de webapp uitgebracht. Deze app is een zg. webapp en kan worden gebruikt door het webadres noordhollandse.prowaregolf.nl/mobile te gebruiken in uw browser. Let op: GEEN www gebruiken! Het is niet een app, die kan worden gedownload van uit de Apple-store of Google Play Store.

De nieuwe versie heeft de zelfde functies als de vorige versie, maar het “uiterlijk” is aangepast, bugs zijn gefixed en er wordt een andere server gebruikt.

Het startscherm (na het inloggen) is in ‘tegels’ ingedeeld en biedt de mogelijkheid o.a. starttijden te boeken, inschrijven voor wedstrijden of contactgegevens van leden op te zoeken.

Vragen??? of het melden van problemen met deze webapp kunt u melden via proware@denoordhollandsegolfclub.nl