golfbal-smiley

Golf onbeperkt tot 2021 en maak kans op een gratis lidmaatschap!

Nu de Noordhollandse Golfclub bijna het magische getal van 100 nieuwe leden heeft bereikt in 2019 hebben wij onszelf een mooi doel gesteld en gaat golfbaan Sluispolder een gratis lidmaatschap verloten!
Zodra de teller van nieuwe leden de 100 heeft bereikt voor eind van het jaar, zal er onder deze leden een gratis lidmaatschap worden verloot. Dus help ons mee om dit doel te bereiken en meld je nog voor het eind van het jaar aan als lid.

Met de speciale eindejaarsactie wordt u dit jaar nog proeflid voor slechts 1099,-. Bovendien ontvangt u 50,- aan ballen tegoed voor de driving range én u speelt onbeperkt tot 1 januari 2021!
Lukt het daarnaast nog om de teller op 100 te krijgen maakt u bovendien nog kans op een jaar gratis lidmaatschap!
Voor de overige lidmaatschappen en tarieven kijkt u op deze pagina.

Deze actie loopt tot 31 december 2019.
Meer weten? Mail naar secretariaat@denoordhollandsegolfclub.nl