familiegolf-illustratie

Als het goed is heb je het al in je agenda staan, want dit wil je niet missen! De Golfweek 2019 van 23 t/m 29 juni. Hieronder vind je het uitgebreide programma en zie ook de flyers met uitgebreide informatie in het clubhuis! Inschrijven is vanaf nu mogelijk via ProWare of via de inschrijflijsten in de hal. Bij vragen en/of opmerkingen kunnen jullie altijd terecht bij Quinty (quinty@denoordhollandsegolfclub.nl) of Hessel Kuipers.

Zondag 23 juni
Vroege Vogels
Een Stableford ochtendwedstrijd! Om 07.00 uur start de shotgun met aansluitend een heerlijk ontbijt. De sponsoren zijn Herman Struijs en Wil Volgers.
Kosten deelname en ontbijt: €7,50*
Contactpersoon: Geja Baltus

”Sprankelende” Par 3-wedstrijd met openingsborrel
Om 15.00 uur een shotgun op de par 3-baan. De spelvorm is Four Ball Better Ball Stableford met een neary op hole 9. De sponsor van deze wedstrijd is Van Assema Grafimedia.
Aansluitend is er een openingsborrel voor alle leden, met een sprankelend welkomstdrankje en borrelhapje aangeboden door Sluispolder.
Kosten Par 3-wedstrijd, welkomstdrankje en borrelhapje: €2,50*
Contactpersonen: Helma Dekker & Nicolette Schimmel

Maandag 24 juni
Seniorenwedstrijd
Ontvangst met koffie & thee. Om 13.00 uur een shotgun over 9 holes voor senioren dames en heren. Aansluitend is het tijd voor een borrel met bitterballen en amuses. De spelvorm is Four Ball Better Ball Stableford. De sponsor is Rob & Robin Mens Kappers.
Kosten deelname en borrelhapje: €2,50*
Contactpersoon: Frits Verweel

Dinsdag 25 juni
‘La festa della donna’
Een overheerlijke Italiaanse damesdag! Om 13.00 uur een shotgun over 18 holes. In de turn staat er echt Italiaans schepijs klaar voor alle dames. Na afloop ‘diverte’, de tunes van The Fonz en een Italiaans 2-gangen diner. Uiteraard is de dresscode: rood, wit, groen! De spelvorm is Texas Scramble en de sponsor is Stijl Damesmode.
Kosten deelname, ‘diverte’ en diner: €27,50*
Contactpersonen: Wil Benjamins en Madeleen Hilbrand

Woensdag 26 juni
Heren nodigen dame uit
Heren halen hun charmes uit de kast om een dame mee te nemen naar de wedstrijd in de golfweek. Om 13.00 uur een shotgun over 18 holes, een Beat the Pro met Remy Weijand en de spelvorm is Four Ball Better Ball Stableford. Na afloop bitterballen, livemuziek van Glenn Palm en een 2-gangen diner. De dagsponsor is Bartlema Care.
Kosten deelname, bitterballen en diner: €27,50*
Contactpersonen: Aart Mul en Jan van Hal

Donderdag 27 juni
Spaanse avondwedstrijd
Een lekkere Spaanse avond na een werkdag of als afsluiter van je dag? Speel gezellig mee, 9 holes met aansluitend onbeperkt tapas & sangria. Om 18.15 uur start de shotgun, spelvorm Stableford, heren spelen van rood en dames van geel. Dresscode: Viva España! De sponsor is Sluispolder.
Kosten deelname, diner en sangria: €27,50*
Contactpersonen: Nicolette Schimmel en Helma Dekker

Vrijdag 28 juni
Familietoernooi
Speel samen met familieleden die een generatie ouder of jonger zijn en gooi alles in de strijd voor de prijzen. Voor de allerkleinsten worden de holes ingekort.  We vinden het gezellig om samen te eten om 17.00 uur, lukt dit niet dan kan je altijd aansluiten voor de shotgun, die start om 18.30 uur! De spelvorm is Four Ball Better Ball Stableford.
Sponsoren van deze wedstrijd zijn: Kyra Buth Photography, Sluispolder, Poelier Ackermann en Cameraland.
Kosten deelname en diner: €10 voor de kinderen en €15 voor de volwassenen*
Kosten deelname zonder diner: €2 voor de kinderen, €2,50 voor de volwassenen*
Contactpersonen: Marjan Derogee en Iris Nikkels

Zaterdag 29 juni
Cross Country
Nog nooit verdwaald op Golfbaan Sluispolder? Dan heb je nog nooit meegedaan aan de Cross Country. Gezelligheid is gegarandeerd! Om 13.00 uur start de shotgun over 18 holes. Aansluitend een borrel met borrelhapje en we sluiten de Golfweek af met een barbecue en livemuziek van Monique & Herman. De spelvorm is Greensome Stableford. De sponsoren zijn: Restaurant Bergen Binnen, De Duinerij, De 4sprong, Golftravel en Poelier Ackermann.
Kosten deelname, borrelhapje en BBQ: €27,50*
Contactpersoon: Tom van der Heijden

*Kosten zijn exclusief greenfee voor gasten en NH Work-leden. Voor alle golfweekactiviteiten geldt dat deelnemers 50% korting op de greenfee krijgen!