familiegolf-illustratie

Als het goed is heb je het al in je agenda staan, want dit wil je niet missen! De Golfweek 2019 van 23 t/m 29 juni. Hieronder vind je het uitgebreide programma!

Zondag 23 juni – Vroege Vogels en in de middag ‘Beetje golfen, beetje borrelen’
Een goed begin is het halve werk, dus beginnen we lekker vroeg! Om 07.00 uur is er een shotgun voor de vroege vogels onder ons. Na het spelen van 9 holes in de ochtendzon is het om 09.30 uur tijd voor een overheerlijk ontbijt. De spelvorm is Stableford en de sponsoren zijn Wil Volgers en Herman Struijs.
Contactpersoon: Geja Baltus

Om 15.00 uur is de shotgun voor een Par 3 wedstrijd, met Four Ball Better Ball Stableford als spelvorm gevolgd door een feestelijke afsluiting! Iedereen is welkom voor deze (OPENINGS)BORREL, ook als je niet hebt meegedaan aan de Par 3 wedstrijd!  Twee van onze jeugdteams zijn gastheer voor de NGF-competitie dus er valt ook nog mooi golf te bekijken!
Contactpersonen: Nicolette Schimmel & Helma Dekker

Maandag 24 juni – Seniorenwedstrijd
Voor de senioren dames en heren staat er maandagmiddag een mooie 9 holes wedstrijd op het programma. We starten met koffie met gebak en om 13.00 uur is er een shotgun en na 9 holes staan de drankjes koud en is het tijd voor een borrelhapje. De spelvorm is Four Ball Better Ball Stableford en de sponsor is Rob & Robin Mens Kappers.
Contactpersoon: Frits Verweel

Dinsdag 25 juni – La festa della donna
Voor de dames is het dan tijd voor een heerlijke Italiaanse dag. Om 13.00 uur een shotgun over 18 holes, met tussendoor een heerlijk Italiaans ijsje. Na afloop staan er heerlijke hapjes voor u klaar met livemuziek van de Fonz en de dag wordt afgesloten met een Italiaans 2-gangen diner. Dresscode: rood, wit en groen! De spelvorm is: Texas Scramble.
Contactpersonen: Madeleen Hilbrand & Wil Benjamins

Woensdag 26 juni – Heren nodigen dame uit
Tijd voor de heren om de charmes uit de kast te halen onder het motto: ”heren nodigen dame uit”.  Om 13:00 uur is er een shotgun over 18 holes. Tijdens het spelen zijn er hapjes en drankjes in de baan en na afloop heerlijk eten met livemuziek. De spelvorm is Four Ball Better Ball Stableford en de sponsor is Bartlema Care.
Contactpersonen: Aart Mul & Jan van Hal

Donderdag 27 juni – Spaanse avondwedstrijd
Even lekker een Spaanse avond na het werk of gewoon als afsluiting van de dag? Trek in sangria, tinto de verano en tapas? Doe gezellig mee met de Spaanse 9 holes avondwedstrijd in de Golfweek. Om 18:15 uur is de shotgun en na de wedstrijd staan er Spaanse lekkernijen voor u klaar. De spelvorm is Texas Scramble. Dresscode: Viva España!
Contactpersonen: Nicolette Schimmel & Helma Dekker

Vrijdag 28 juni – Familietoernooi
Kom samen met je familie gezellig golfen op het familietoernooi! Neefjes, nichtjes, opa’s, oma’s, (schoon)zonen en dochters, zusjes en broertjes zijn welkom om mee te doen op deze dag! Voorafgaand aan het spelen, wordt er om 17:00 uur gezamenlijk gegeten en om 18:30 uur start de shotgun. Na afloop staat er voor de kinderen een springkussen klaar en doen we nog enkele spelletjes. De spelvorm is Four Ball Better Ball Stableford.
Contactpersonen: Iris Nikkels & Marjan Derogee

Zaterdag 29 juni – Cross Country
Als je denkt dat je niet meer kan verdwalen op Golfbaan Sluispolder dan heb je nog nooit meegedaan aan de Cross Country. De baan krijgt een andere dimensie waarbij gezelligheid is gegarandeerd!
Om 13.00 uur een shotgun over 18 holes en we sluiten de dag en Golfweek af met een borrel en een overheerlijke barbecue met livemuziek. De spelvorm is Greensome Stableford en de sponsoren zijn Restaurant Bergen Binnen, De Duinerij en De 4sprong.
Contactpersoon: Tom van der Heijden

Begin mei zullen de wedstrijden open staan om op in te schrijven via ProWare, dus houd dat in de gaten!
Bij vragen en/of opmerkingen kunnen jullie altijd terecht bij de organisatie van de Golfweek: Quinty Gulinck (quinty@denoordhollandsegolfclub.nl) of Hessel Kuipers.