logo_Stichting-Handicart

Met de Handicart wedstrijd spelen wij de spelvorm Greensome Stableford.  De opbrengst van de wedstrijd, € 5,00 per inschrijving, komt geheel ten goede aan de Stichting Handicart. Ook gasten zijn welkom! Greenfee voor deze gelegenheid € 30,00.
De winnaars doen mee aan de regio-finale op 24 september op golfclub Waterland te Amsterdam. De kampioenen worden uitgenodigd voor de landelijke wedstrijd op Golfclub Anderstein

Doelstelling van de Stichting Handicart is golfers met een tijdelijke- of permanente handicap in staat te stellen de golfsport te blijven beoefen, door hen tegen gereduceerd tarief gebruik te laten maken van een Handicart / Buggy, mogelijk gemaakt door 34.314 Donateurs  en ondersteund door 280 Vrijwilligers op alle golfbanen. De hoogte van de bijdrage door de Stichting Handicart aan onze club wordt bepaald door het bedrag dat onze leden opbrengen middels Donaties en de Handicart Wedstrijd. U kunt donateur worden door u op te geven via de website www.handicart.nl, klik op WORD DONATEUR en vul de gegevens in.

Schrijf je in! Of nog mooier… wordt óók DONATEUR, alle tientjes helpen!
Een fijne wedstrijd toegewenst.
Namens Stichting Handicart,

Mariëtte Smalberg-Nijdam

ps: inschrijven kan via Proware, gasten kunnen zich aanmelden via secretariaat@denoordhollandsegolfclub.nl