ikgagolfen-logo

Vrienden kunnen eenvoudig samen starttijden boeken en indien gewenst kunnen zij elkaars boekingen zien en zichzelf toevoegen aan de flight. In het verleden kon u automatisch gevonden worden en daar heeft u wellicht ook gebruik van gemaakt. De reden dat u nu misschien minder vrienden ziet op uw ikgagolfen.nl pagina, heeft te maken met de nieuwe wetgeving AVG Wet(Algemene verordening gegevensbescherming).

De website heeft standaard instelling op ikgagolfen.nl, met betrekking tot het gevonden kunnen worden door andere ikgagolfen gebruikers, moeten aanpassen. Het betreft de instelling of u gevonden wilt worden in zoeklijsten. Deze optie stond standaard uit en u kon wel gevonden worden in zoeklijsten. In verband met de AVG wet moet deze optie standaard aan staan, zodat de gebruiker niet gevonden kan worden. Dit geldt voor nieuwe leden, maar ook voor de gebruikers die deze keuze in het verleden niet bewust gemaakt hadden. Indien gewenst, kunt u deze instelling zelf aanpassen via IkGaGolfen.nl.

Bent u uw historie kwijt kunt u dus zelf vrienden toevoegen en/of verwijderen in ikgagolfen.nl.
Klik hier voor een duidelijke toelichting hoe u vrienden kunt toevoegen en hier als u vrienden wilt verwijderen!

Als u hier nog vragen over heeft kunt u contact opnemen met Esther via secretariaat@denoordhollandsegolfclub.nl