WG_bunker_les_thumb

De winter is dé tijd om technische veranderingen door te voeren. Bij het spelen van wedstrijden in de baan zijn we vaak geneigd om terug te vallen in ons oude patroon. In de winter worden er minder wedstrijden gespeeld dus is dat de ideale tijd om de nieuwe technieken in te slijpen.

Vanuit het sportief beleid hebben we als golfschool in samenwerking met de Noordhollandse Golfclub dit jaar het programma ‘Samen trainen’ geïnitieerd. Samen met elkaar is de rode lijn van de meeste dingen die we doen. Samen lessen is dan ook het programma dat we aan jullie aanbieden.

In onderstaande aanbiedingen geloven wij in een persoonlijke aanpak. We starten met een individuele analyse op de TRACKMAN waarin iedereen op video wordt gezet en iedereen een persoonlijk swingplan krijgt. In de gezamenlijke lessen zal vooral naast elkaar worden getraind. Het doen van een gezamenlijke introductie, gevolgd door een middenstuk in de training waarin iedereen werkt aan zijn eigen swingplan gevolgd door een gezamenlijke afsluiting zal de structuur in de les zijn.

Optie 1
1 uur privéles
8 x 1,5 uur groepsles in een groep van 6 personen
Iedere les bestaat uit 2 onderdelen.
€ 225,- euro voor niet-leden
€ 210,- euro voor leden van de Noordhollandse Golfclub

Optie 2
1 uur privéles
8 x 1,5 uur groepsles in een groep van 4 personen
Iedere les bestaat uit 2 onderdelen.
€ 300,- euro voor niet-leden
€ 285,- euro voor leden van de Noordhollandse golfclub

Opgeven van samen lessen kan direct bij uw golfprofessional of door een mail te sturen naar golfschool@sluispolder.nl. Opgeven kan door aan te melden met een groepje maar kan ook individueel. Wij gaan dan ons uiterste best doen om een groepje te maken op een tijdstip dat het u uitkomt.

Voor vragen of aanmelden staan we voor uw klaar.

Namens golfschool Sluispolder,

Wiebe Giesen