Beste Grootvaders van DNHGC,
Het genot van kleinkinderen die gezond zijn moet alle Grootvaders goed doen.
De werkelijkheid is soms anders en daarom is de Stichting Old Grand Dad (OGD) opgericht.
Het doel is om kinderen die vaak meervoudig gehandicapt zijn ook speelvreugde te geven en om eventueel aan sport te doen.
Daar zijn dan aangepaste speeltoestellen, fietsen, skelters etc voor nodig.
Zeker in deze tijd, waar bezuinigd wordt op juist deze extra’s, steunt OGD kleinschalige projekten, zodat zoveel mogelijke kinderen worden geholpen.
De nieuwe website www.oldgranddad.nl geeft een goed inzicht in de donaties en wat er mee gedaan wordt.
DNHGC organiseert 8 juni 2018 de wedstrijd, waar gestreden wordt om een fraai beeldje en 3 plaatsen in de regiofinale op 13 juli 2018 op Burggolf Purmerend.

U kunt zich opgeven via de website, tabblad PROWARE, of een telefoontje/mailtje naar Rudy Bakker, 0653458954, r.g.bakker@ziggo.nl
Ik hoop op een flinke opkomst om dit goede doel te ondersteunen.
Clubconsul Stichting Old Grand Dad
Rudy Bakker