In de loop van 2016 ontstond binnen de Senioren Commissie het idee om een soort interne Rydercup- wedstrijd te organiseren. De uitwerking werd in handen gelegd van Wil Benjamins en binnen de kortste keren was het zgn. format gereed. De Senioren en de Kieften gingen strijden om de Rydercup. Dat betekende 5 wedstrijddagen, 6 flights van 2 Senioren en 2 Kieften, die 2 wedstrijden greensome, 1 wedstrijd foursome, 1 wedstrijd chapman en 1 wedstrijd individueel, alles matchplay, gingen spelen.
Voor de winnaars, Senioren of Kieften, werd een “Cup” ontworpen en gemaakt door Peter Zuiderwijk.
Dit jaar werden dus voor de vierde keer de Rydercup-wedstrijden georganiseerd door Wil en, evenals vorig jaar, wonnen de Kieften weer, ondanks de uitbreiding naar 8 flights op de laatste wedstrijddag. Deze laatste wedstrijd op 30 augustus j.l. werd met een gezellig samenzijn afgesloten met een bloemetje voor Wil, en haar “helper” Madeleen, die het geheel wederom uitstekend georganiseerd had. Graag volgend jaar weer!!!
Hieronder een fotocollage van de gezamenlijke borrel.(klick op foto)