old-grand-dad_surf kind

Met de Stichting Old Grand-Dad steunen golfende grootvaders al jaren de gehandicapte jeugd. Ook dit jaar wordt er op de Noordhollandse weer een mooie wedstrijd georganiseerd en hierbij roepen wij natuurlijk alle opa’s van de club op om donateur te worden en mee te doen aan onze jaarlijkse wedstrijd en tegelijkertijd een goed doel te steunen.

De regiowedstrijd is dit keer op de Zaanse op 8 juli, de beste 3 kunnen daar meestrijden om de finale te spelen. Dat zal in ieder geval op een top baan zijn, dat later nog bekend gemaakt wordt.

WEER VEEL BLIJE KINDEREN

Jaarlijks spelen grootvaders van de Noordhollandse Golfclub hun Old Grand-Dad clubwedstrijd, dit jaar op vrijdag 14 juni 2019. Inschrijven kan via de computer of anders aanmelden bij Rudy Bakker.  Iedere grootvader mag mee doen. Enige soepele voorwaarde is donateur – jaarlijkse bijdrage euro 20 (of iets meer) – zijn van de stichting Old Grand-Dad club Nederland. Aanmelden als donateur bij Rudy Bakker of op de website www.oldgranddad.nl

Ben jij een golfende Opa , die nog niet is aangesloten bij Old Grand-Dad, dan is het nu een mooie gelegenheid om aan te sluiten en kan je meedoen op vrijdag 14 juni. En het mooie is, je hoeft niet gevraagd te worden voor deze mooie club, je kunt je zelf aanmelden.

Old Grand-Dad organiseert al 45 jaar golfwedstrijden voor de aangesloten grootvaders-donateurs. Zij verlenen daarmee financieel steun aan instellingen die gehandicapte kinderen in de gelegenheid stellen meer te sportende spelen en te bewegen, om zo hun bestaan wat plezieriger te maken. De stichting ontving in 2018 van de landelijk bijna 6000 grootvaders-donateurs uit 117 aangesloten golfclubs een bedrag van zo’n 156.000 euro en werd er aan 45 organisaties, die gehandicapte jongeren blij maken, ruim 140.000 geschonken om mooie projecten (mede) mogelijk te maken. Deze video geeft je een idee waar het aan besteed wordt.

Sinds de oprichting – dit jaar 45 jaren geleden – heeft de stichting ruim 2,5 miljoen euro aan goede doelen geschonken. Old Grand-Dad heeft de ANBI status. Zie voor het laatste jaarverslag www.oldgranddad.nl. De Noordhollandse Golfclub heeft nu 32 contribuanten.

Belangstelling gewekt? Vast en zeker!
Meld je aan bij Rudy Bakker via r.g.bakker@ziggo.nl