matchplay kampioenen 2019-vk

Wat een geweldig weekend weer, alles zat mee.
Een top onderhouden baan, warmste 2 juni ooit en een gigantisch golfspel.
Ook de golfers die aan de clubkampioenschappen hebben meegedaan waren goed gezelschap. Uiteraard waren er ook dit jaar weer winnaars. Op alle fronten werd tot het uiterste gestreden.
De eindstrijd bij de heren ging tussen Jurre Schieving (hcp +1,5) en Mischa Lokhoff (hcp 1,5). Jurre werd knap winnaar met 3/2..
Bij de dames ging het tussen Mignon Sanders en Ellie Blank. Mignon heroverde de titel.
De finalewedstrijd tussen, Jos kleverlaan en Chris Travers was tot op de laatste hole spannend. Op hole 18 maakt Jos een twee en Chris een drie put nadat ze allebei met 2 slagen op de green lagen. Jos werd de winnaar met 2 up.
De finale tussen Rick Hemmekam en Florie Keuning  werd in het voordeel van Rick beslecht.
Nogmaals alle kampioenen gefeliciteerd.

De wedstrijdcie.

vlnr: de finalisten Chris Travers, Florie Keuning, Jos Kleverlaan, Rick Hemmekam, Ellie Blank, Mignon Sanders, Mischa Lokhoff en Jurre Schieving