KIEFTEN - De Noordhollandse Golfclub
KIEFTEN
kieft

Dinsdagochtend is dé damesochtend op golfbaan Sluispolder! De Kieftencommissie bestaat uit 8 enthousiaste dames en probeert er ieder jaar weer iets leuks van te maken. Wekelijks zijn er wedstrijden waarbij alle dames met een handicap van 0 tot 36 van harte welkom zijn om mee te spelen. Vóór zondag 12.00 uur kun je je inschrijven via de (hal)computer. Na inschrijving krijgen de deelnemers een mail met flightindeling en de starttijd. Er wordt vervolgens gestart tussen 9.00 uur en 11.00 uur.

Er zijn jaarlijks ook 5 speciale wedstrijden: de Openingswedstrijd, de Vriendinnendag in de golfweek, de Grote Kieften Zomerwedstrijd, Prinsjesdag en de Sluitingswedstrijd. En dan is er in mei het Jaarlijkse Kieften-uitje naar een andere club. Tussen al deze wedstrijden door spelen we qualifying wedstrijden, matchplay, strokeplay en  3 clubs en een putter.  De jaarfee bedraagt € 30,00 (te voldoen aan het begin van het seizoen). Per keer betalen kan:  € 2,00 voor 18 holes of € 1,00 voor 9 holes (inloop).

Wil je meer informatie stuur dan een mail naar madeleenhilbrand@quicknet.nl of bel 06-25368833, zij kan je er alles over vertellen!