NON-HANDICAP - De Noordhollandse Golfclub
NON-HANDICAP
Meet 2 Golf

Meet 2 Golf – NON-Handicapmiddag

De Noordhollandse Golfclub zet zich samen met golfbaan Sluispolder actief in om beginnende golfers zo snel mogelijk op een zo prettig mogelijk manier baanervaring te laten opdoen. Leren golfen is niet alleen lessen & trainen, maar zodra het kan willen wij alle golfers golf laten beleven ín de baan. Om beginnende en soms onzekere golfers een positieve baanervaring te geven organiseren wij een non-handicapmiddag ‘Meet 2 Golf’. Hier is ruimte voor begeleiding in de baan op snelheid bijvoorbeeld en in de ‘ongeschreven’ golfregels, er is ruimte voor het ontmoeten van nieuwe golfmaatjes en om met vertrouwen zelfstandig in de baan te kunnen lopen. Zowel op golfbaan Sluispolder als op andere golfbanen. Daarnaast zijn er altijd markers aanwezig mocht u uw Qualifying kaarten willen lopen om uw handicap te verbeteren.

Hoe werkt het?
Leden kunnen zich inschrijven via ProWare. Gasten kunnen zich aanmelden via e-mail of WhatsApp (06-55305976). De wedstrijd-leiding maakt een flight-indeling. Deze houdt zoveel mogelijk rekening met de golfervaring van de beginnende golfer. Wil je zeker zijn van begeleiding of marker schrijf je dan vooraf in via esther@sluispolder.nl.

Je vertrekt per flight en bij elke flight is een (meer) ervaren speler aanwezig. Met Meet2Golf willen wij (nieuwe) leden en beginnende golfers een ontspannen baanervaring geven. Ben je al een goede golfer maar lijkt het je ook leuk om ook mee te spelen en je ervaring te delen?  Aarzel dan niet om je aan te melden, iedereen is welkom! De kosten zijn € 2,50 voor leden (greenfee voor niet-leden), na uw ronde maken wij het gezellig met een hapje en eren wij de winnaars met een leuke prijsuitreiking.

Lijkt het je leuk om ook als meer ervaren speler te helpen coachen?  Meld je dan aan via secretariaat@denoordhollandsegolfclub.nl. Join het Meet2Golf-team en help nieuwe leden/golfers zich thuis te voelen bij onze Noordhollandse GolfClub!
Vanaf maandag 9 april is maandag weer dé leukste middag van de week. Zet ‘m dus in je agenda!

Van 1 november t/m 1 april 2017 is Meet 2 Golf een inloopmiddag. Er wordt geen flightindeling gemaakt, u kunt vanaf 14.00 uur inlopen. Mocht u zeker willen zijn van een begeleider of medespeler dan kunt u mailen naar golfschool@sluispolder.nl. Esther probeert dan voor u een golfmaatje/begeleider of marker te regelen.