NON-HANDICAP - De Noordhollandse Golfclub
NON-HANDICAP
Meet 2 Golf

Meet 2 Golf – NON-Handicapmiddag

De Noordhollandse Golfclub zet zich samen met golfbaan Sluispolder actief in om beginnende golfers zo snel mogelijk op een zo prettig mogelijk manier baanervaring te laten opdoen. Leren golfen is niet alleen lessen & trainen, maar zodra het kan willen wij alle golfers golf laten beleven ín de baan. Om beginnende en soms onzekere golfers een positieve baanervaring te geven organiseren wij een non-handicapmiddag ‘Meet 2 Golf’. Hier is ruimte voor begeleiding in de baan op snelheid bijvoorbeeld en in de ‘ongeschreven’ golfregels, er is ruimte voor het ontmoeten van nieuwe golfmaatjes en om met vertrouwen zelfstandig in de baan te kunnen lopen. Zowel op golfbaan Sluispolder als op andere golfbanen. Daarnaast zijn er altijd markers aanwezig mocht u uw Qualifying kaarten willen lopen om uw handicap te verbeteren.

HOE WERKT HET?

Elke maandag is er vanaf half vijf de gelegenheid om gezellig  9 holes te lopen met andere beginnende of enthousiaste golfers. Deze inloop is voor leden en gasten vanaf baanpermissie. Vooraf meld je je aan bij de receptie/ wedstrijdleiding van Meet2Golf of je meldt je vooraf aan per mail/telefoon. De wedstrijdleiding maakt een flight-indeling die zoveel mogelijk is afgestemd op de wensen en behoefte van de spelers. De eerste flight start om 16.30 uur.
Je vertrekt per flight van 2 of 3 en bij elke flight is indien gewenst ook een (meer) ervaren speler aanwezig. Met Meet2Golf willen wij (nieuwe) leden en beginnende golfers een ontspannen baanervaring geven. Golf je al een tijdje en lijkt het je leuk om ook mee te spelen?  Aarzel dan niet om je aan te melden, iedereen is welkom! De kosten zijn € 2,50 voor leden en niet-leden betalen 9-holes greenfee. Na uw ronde maken wij het gezellig en eren wij de winnaars.

Lijkt het je leuk om ook als meer ervaren speler te helpen coachen?  Meld je dan aan via secretariaat@denoordhollandsegolfclub.nl. Join het Meet2Golf-team en help nieuwe leden/golfers zich thuis te voelen bij onze Noordhollandse GolfClub!

Dus maandag is dé non-handicapmiddag: zet het in de agenda!

Van 1 november t/m 1 april 2017 is Meet 2 Golf een inloopmiddag. Er wordt geen flightindeling gemaakt, u kunt vanaf 14.00 uur inlopen. Mocht u zeker willen zijn van een begeleider of medespeler dan kunt u mailen naar golfschool@sluispolder.nl. Esther probeert dan voor u een golfmaatje/begeleider of marker te regelen.