RABBITS - De Noordhollandse Golfclub
RABBITS
rabbit2

Op donderdagochtend spelen de golfdames van De Rabbits. De Rabbits is voor alle dames vanaf handicap 54 maar ook leden met baanpermissie zijn welkom om hier speelervaring op te doen.
Donderdagochtend is Rabbitsochtend, of je komt meespelen of alleen putten. Ook als je alleen voor de gezamenlijke koffie komt ben je van harte welkom!

In het seizoen starten wij vanaf 9.00 uur op basis van inloop (Van oktober tot maart starten wij een half uurtje later, dus va 9.30 uur). Aanmelden is niet nodig, spelen is niet verplicht. En er is altijd iemand van de commissie aanwezig. De kosten zijn € 2,00 per keer.

Er worden jaarlijkse een aantal speciale evenementen georganiseerd:
- Openings- & Sluitingswedstrijden
- Hét vermaarde krantenspel begin januari
- Hemelvaart: Invitatie-wedstrijd
- Damesdag met de Kieften op de dinsdag van de golfweek
- Een jaarlijks stapje UIT
- En aan het einde van het jaar de heerlijke appelflap dag

Voor meer informatie kun je je richten tot Greetje Bing. Zij is telefonisch bereikbaar op nummer 06 22775130 of per e-mail via weetjegreetje@quicknet.nl

Mocht het je wat lijken, kom gerust eens kijken!
Ma Rabbit en haar Opperkonijnen heten jullie van harte WELKOM