Senioren - De Noordhollandse Golfclub
senioren-pops

SENIOREN – DAMES & HEREN 50+

Op maandag én woensdagochtend is het seniorenochtend bij de Noordhollandse Golfclub. En vergis je niet want in golf ben je boven de 50 al senior!
De seniorencommissie organiseert deze ochtenden inloopwedstrijden over 18 én 9 holes. De deelnemers worden bij binnenkomst direct ingedeeld en voorzien van een scorekaart met vermelding starttijd. Vooraf aanmelden is dus niet nodig.

Iedereen start vanaf hole 1. Inschrijven voor 18 holes gebeurt tussen 8.00 en 8.45 uur. (start vanaf 8.15u). Voor 9 holes start het inschrijven vanaf 8.45 tot 9.45 uur (start 9.15 uur of eerder indien mogelijk).  De laatste mogelijkheid om te starten is om 10.30 uur.
Voor deelname betaal je € 2,- voor de prijzenpot. Er zijn prijzen voor de 1e, 2e en 3e prijs, maar ook voor birdies en hole-in-ones. In principe zijn alle wedstrijden Qualifying.

Speciale wedstrijden zijn onder meer de opening- en sluitingswedstrijd aan het begin en einde van het inloopseizoen en de Zomerwedstrijd in augustus. Er worden een 6-tal uitwisselingen georganiseerd met clubs uit de omgeving te weten Spaarnwoude, Heemskerk, Houtrak, De Kogge, ’t Regthuys, en De Westfriese.  Hiervoor kan worden ingeschreven via het publicatiebord (met deelname verplichting uit en thuis).

In de winterperiode is er de gebruikelijke inloop maar dan zonder wedstrijdleiding. Tevens wordt er een matchplay competitie georganiseerd door de commissie. Hierbij wordt de groep verdeeld in 4 poules (naar sterkte niveau ingedeeld) van ± 8 personen. Er wordt onderling afgesproken wanneer de wedstrijd plaatsvindt en gestreden om de eer & een leuk prijsje. En in het vroege voorjaar wordt door de commissie tevens de mogelijkheid gegeven voor het volgen van gezamenlijke golflessen. Hierover wordt u dan t.z.t. geïnformeerd.
Voor onze uitgebreide jaarkalender klikt u hier!

Wil je meer informatie dan kan dat via een e-mail berichtje aan Geja Baltus (gjlangeberg@gmail.com)