Wedstrijdcommissie - De Noordhollandse Golfclub
Wedstrijdcommissie

Inschrijven voor wedstrijden kan via de zuil in de hal van het clubhuis, bij de ingang van de kleedkamers of via de website.

In het sub-menu links onder Inschrijven kunt u inloggen met uw lidcode en persoonlijke wachtwoord. Op uw eigen ‘Mijn Profiel’-pagina onder Wedstrijden worden de wedstrijden getoond waar u zich voor kunt inschrijven of waar u de uitslagen van gespeelde wedstrijden kunt vinden.
De volgorde van de data waarop wedstrijden zijn gepland kunt u d.m.v de dubbele pijl achter Datum zelf bepalen of u kunt de wedstrijden per maand tonen met de knop ‘Toon Kalender’.

De wedstrijdcommissie stelt het erg op prijs als winnaars (of andere deelnemers) een verslag van een wedstrijd maken, die dan op de site gepubliceerd kunnen worden. (Link Verslagen)

In het linker sub-menu zijn ook links opgenomen voor het Algemene Wedstrijdreglement en het Reglement Stroke- en Matchplay Clubkampioenschappen.