‘Committed to Jeugd’ - De Noordhollandse Golfclub
‘Committed to Jeugd’

Committed to JeugdSinds maart 2015 is de Noordhollandse Golfclub “Committed to Family” en sinds April 2012 is De Noordhollandse Golfclub “Committed to Jeugd”. Afgelopen jaar is er door de jeugdcommissie hard gewerkt om een jaar programma voor de jeugd op te zetten. Het doel om kinderen te begeleiden en daarbij het volgende bieden: plezier, groepsgevoel, training, les en spelen is in dit programma volledig ingevuld. In de afgelopen jaren zij er door de NGF een twintigtal jeugdcoaches op, deze zullen komend jaar onze golfpro’s Wiebe Giesen en Rogier Kootker bijstaan in de lessen. De NGF heeft lesmateriaal ter beschikking gesteld waar tijdens de trainingen gebruik van gemaakt kan worden. Door het inzetten van de jeugdcoaches hebben we dit jaar 20 lessen kunnen plannen en de duur van de les uit kunnen breiden naar 2:00 uur. Een tweetal teams zal dit jaar uitkomen in de competitie, voor deze groep is naast de zondag training een extra selectie training op de woensdag gepland. Dit jaar zullen er voor het eerst sinds jaren ook weer clubkampioenschappen worden georganiseerd voor de jeugd dit naast een zestal andere wedstrijden, ook dit jaar wordt er weer een jeugdkamp georganiseerd. Het doel van het jeugd programma is om enthousiaste kinderen de mogelijkheid te bieden vaker te komen dan alleen op de les op zondag. Wij hopen dat er daardoor steeds meer kinderen zullen merken hoe leuk de golfsport is.
Wanneer kinderen lid worden van een tennis, voetbal of hockeyclub is het normaal dat de ouders ook hun steentje bijdragen aan de vereniging. De jeugd commissie is van mening dat dit ook bij de golfclub geldt. Het programma “Committed to Jeugd” kan alleen worden volgehouden wanneer de ouders ook hun steentje bijdragen, vandaar dat er in het najaar weer twee jeugdcoach opleidingsdagen gepland staan. Mocht u er zin in hebben meld u zich dan bij een van de commissie leden of bij het secretariaat aan.

Met vriendelijke groet,
De Jeugdcommissie

Leden Login

Login is alleen beschikbaar voor leden.

Wachtwoord vergeten?

Weersverwachting