de Club van 100 - De Noordhollandse Golfclub
de Club van 100

CLUB VAN 100

Onze jeugdopleiding is jaloersmakend voor vele andere golfclubs. Een van de redenen daarvoor is de bijdrage van de Club van 100 aan onze jeugdcommissie. De lessen worden grotendeels gefinancierd door de ouders en de club, maar juist de vele extra’s die een lidmaatschap zo leuk maken voor jeugdspelers worden door de bijdrage van de Club van 100 mogelijk gemaakt. De uitjes, speciaal lesmateriaal, teambuildingsevenementen etc. zouden anders niet mogelijk zijn.  De voorzitter Rijn van Baal van de Club van 100 heeft een oproep gedaan voor nieuwe leden want het doel is de Club van 100 ook te laten groeien naar 100 leden.

Voor alle leden van de Club van 100 volgt in het voorjaar een mooi happening, met verwennerij door de jeugd, met hulp uit de keuken van Sluispolder. De huidige Club van 100 leden hopen we die dag extra te verwennen, om het gemis van het afgelopen jaar goed te maken. Natuurlijk krijgt uw naam dan ook een ereplaatsje op het bord van Club van 100 donateurs. Schrijf u dus in en u ontvangt er jeugdig enthousiasme voor terug.

Interesse vul dan bijgaand formulier in en lever het in bij het Secretariaat of mail naar Club van 100, t.a.v. de secretaris (Jan Grondhout) van de Club van 100.

Heel hartelijk bedankt, mede namens de jeugd.

Inschrijfformulier Club van 100