Kosten - De Noordhollandse Golfclub
Kosten

Golf staat bekend als een ‘kostbare’ sport. Bij de Noordhollandse Golfclub en Golfbaan Sluispolder worden er echter speciale lage tarieven gehanteerd voor de jeugd. De jeugd heeft immers de toekomst en op deze manier wordt de drempel om voor de golfsport te kiezen aanzienlijk verlaagd. Zo kunnen kinderen al vanaf jonge leeftijd (5 jaar) kennis maken met deze geweldig gave sport!

Voor wat betreft het lidmaatschap van de Noordhollandse Golfclub: wanneer uw kind lid wordt kan het een seizoen lang wekelijks groepslessen volgen bij de PGA professionals en meedoen aan alle jeugdwedstrijden en activiteiten. Bovendien kan uw kind dagelijks gebruik maken van alle oefenfaciliteiten: de PAR3 baan – ook wel ‘kleine of korte baan’ genoemd, de puttinggreen, de pitch & putt area en de drivingrange. Vanaf het moment dat uw kind handicap 54 heeft mag hij/zij ook de grote baan in.

Voor dit alles betaalt u in het seizoen 2017 de volgende bedragen*:
- voor kinderen tot 10 jaar € 299,- per jaar
- voor kinderen van 10 tot 17 jaar € 399,- per jaar
- voor junioren van 18 tot 27 jaar € 499,- per jaar

Uw kind kan in overleg gedurende het hele seizoen elke week instromen, het tarief wordt uiteraard lager wanneer er al een deel van het seizoen verstreken is. Het seizoen loopt per kalenderjaar, de lessen worden gegeven van maart tot december.

* Het lidmaatschap is inclusief NGF registratie, praktijk- en theorielessen, baanbegeleiding, deelname aan wedstrijden op de club, onbeperkt gebruik maken van de par 3 baan en (mits zij in het bezit zijn van een baanpermissie of handicap 54 of lager) van de 18 holes grote baan.

Wanneer u meer informatie wilt of u wilt uw kind opgeven voor een proefles kunt u contact opnemen met de PGA Professional Wiebe Giesen: jeugdnhgc@gmail.com. U kunt ook bellen met golfbaan Sluispolder: (072) 5 111 555.