Proefles - De Noordhollandse Golfclub
Proefles

Uw kind kan uiteraard kosteloos een proefles doen of gewoon een keertje komen kijken!

De lessen worden gegeven op de drivingrange, de puttinggreen en de pitch & putt area. Op één van deze punten verzamelen de kinderen zich voorafgaand aan de les.
Na de les van de PGA professional gaat de training verder op de PAR3 baan. Daar wordt het geoefende in de praktijk gebracht. Na afloop kunt u uw kind hier weer ophalen.

Er is materiaal aanwezig, dus dat hoeft u niet van te voren aan te schaffen. Wel is het handig om uw kind sportschoenen te laten dragen, zodat de greens niet beschadigd worden.

Uw kind kan in overleg gedurende het hele seizoen elke week instromen, de contributie wordt uiteraard lager wanneer er al een deel van het seizoen verstreken is. Het seizoen loopt per kalenderjaar, de lessen worden gegeven van maart tot december.

Wanneer u meer informatie wilt of u wilt uw kind opgeven voor een proefles kunt u contact opnemen met de PGA Professional Wiebe Giesen: jeugdnhgc@gmail.com. U kunt ook bellen met golfbaan Sluispolder: (072) 5 111 555.