Jeugdlidmaatschap - De Noordhollandse Golfclub
Jeugdlidmaatschap

Het jeugdlidmaatschap van de Noordhollandse Golfclub biedt uw kind vele mogelijkheden en extra’s!
Er zijn de vaste lessen op zondag, waarbij uw kind eerst een uur les heeft van de PGA professionals en daarna onder begeleiding van een jeugdcoach het geleerde gaat oefenen in de baan. Daarnaast zijn er inlooplessen en wedstrijden op vrijdagmiddag waar uw kind aan kan meedoen.
Bovendien worden er speciale selectietrainingen en competitietrainingen gegeven aan de betere spelers. Voor deze lessen wordt een extra bijdrage gerekend. Uw kind kan overigens ook privéles nemen bij één van de PGA professionals. Dit kunt u regelen via de golfschool.
Mocht u zelf de smaak te pakken krijgen: op zondagochtend worden er ook groepslessen voor de ouders gegeven!

Verder zijn er onderlinge jeugdwedstrijden, zoals de maandbeker en de clubkampioenschappen. En natuurlijk wordt er door diverse teams competitie gespeeld.

Er worden ook activiteiten georganiseerd zoals onder andere: koken met de kok van ’t Sluisje, klusjesdag met de greenkeepers en een Girlz Golf middag. Het hoogtepunt van het seizoen is natuurlijk het golfkamp!

Uw kind kan naast de lessen en wedstrijden ook zelfstandig gaan oefenen op de puttinggreen, de drivingrange en de PAR3 baan, waar hij of zij vrij toegang heeft. Natuurlijk kunt als begeleider meelopen en genieten van het plezier dat uw kind in het spel heeft.
Na afloop is het heerlijk om op het terras van ’t Sluisje samen een frisje te nemen, of op koude dagen bij de open haard een warme chocomel te drinken. Ook als niet-golfer bent u van harte welkom in het gezellige clubhuis.

Wanneer u meer informatie wilt of u wilt uw kind opgeven voor een proefles kunt u contact opnemen met de PGA Professional Wiebe Giesen: jeugdnhgc@gmail.com. U kunt ook bellen met golfbaan Sluispolder: (072) 5 111 555.