Jeugdplan & Jeugdcompetitie - De Noordhollandse Golfclub
Jeugdplan & Jeugdcompetitie
thumb_ondersteboven
Jeugd op golfbaan Sluispolder
 “Wie de jeugd heeft, heeft de toekomst”

Golf is een sport die in toenemende mate meer belangstelling geniet. Ook bij de jeugd. De NGF (Nederlandse Golf Federatie / WWW.NGF.NL) stimuleert het golfen onder de jeugd. In de meeste gevallen is golf de tweede sport die door de jeugdige spelers wordt beoefend. Golf is een individuele sport, maar ook een zeer sociale sport. Lessen worden meestal in groepen gegeven. En ook in de baan speel je samen met anderen, meestal voor jezelf en tegen jezelf. En wat is er nou leuker dan straks met je eigen zoon of dochter een rondje te spelen. Waar ook ter wereld?

Jeugdgolf bij de Noordhollandse Golfclub

De jeugdcommissie  behartigt de belangen van de jeugdleden van de Noordhollandse Golfclub. Tevens organiseert zij activiteiten voor de jeugdleden en stimuleert overige jeugdigen voor de golfsport. Vanaf 5 jaar ben je van harte welkom als lid of om een keer te komen kijken en mee te doen. In het jeugdplan leest u alles over de mogelijkheden, de professionals, de commissieleden en de activiteiten voor de jeugd.
Open het zeer uitgebreid Jaarplan 2017 van de Jeugdcommissie door op hier te klikken.

Jeugdcompetitie
De gelegenheid bestaat om als jeugdspeler van de Noordhollandse GolfClub mee te doen aan de landelijke
NGF-competitie.
De criteria om mee te spelen in één van de jeugdteams is in het competitieprotocol opgenomen.