(Proef)Lid Worden - De Noordhollandse Golfclub
(Proef)Lid Worden

Bent u op zoek naar de juiste club, dan is onderstaande informatie wellicht doorslaggevend voor uw keus? de Noordhollandse Golfclub heeft verschillende lidmaatschappen. Het aanbod varieert van een proeflidmaatschap tot een All-In lidmaatschap.

• Jonger dan 22 of jonger dan 27, dan is een junior of jeugd (maandelijks) lidmaatschap mogelijk
  • Volledig lidmaatschap met of zonder entreefee.

Details over tarieven en voorwaarden van de verschillende lidmaatschapsvormen treft u hier aan.

U kunt u zich via het formulier hieronder inschrijven of neem anders contact met ons op voor verdere vragen.

Wij treffen u graag op de green!

Inschrijfformulier lidmaatschap

Door het insturen van dit formulier verplicht u zich alle kosten, verbonden aan het lidmaatschap van de Noordhollandse Golf Club, te voldoen. Voor betaling van het verschuldigde bedrag wordt u een nota met acceptgiro toegezonden.

* = verplichte velden

Persoons gegevens

Man Vrouw

Overige gegevens

Ja NeeBent u ook lid van een andere, bij de NGF aangesloten, vereniging?

Ja Nee
Wilt u Golfbaan Sluispolder / De Noordhollandse golfclub als uw homecourse beschouwen?

Ja NeeBent u ook lid van een bij de NGF geassocieerde vereniging?

Ja Nee

Ja NeeDe kosten hiervoor zijn € 16,=. Dit is verplicht als u wilt deelnemen aan wedstrijden van de NoordHollandse Golfclub.

Bestanden meesturen

Digitale pasfoto toevoegen, maximaal 1mb groot en van filetype gif, jpg, bmp of png. Als niet digitaal beschikbaar graag per post versturen naar: De Noordhollandse golfclub, t.a.v. het Secretariaat, Sluispolderweg 6, 1817 BM Alkmaar.

Als u lid bent graag een kopie van uw NGF pas of stamkaart toevoegen, maximaal 1mb groot en van filetype gif, jpg, bmp of png. Als niet digitaal beschikbaar graag per post versturen naar: De Noordhollandse golfclub, t.a.v. het Secretariaat, Sluispolderweg 6, 1817 BM Alkmaar.

Kosten en beveiliging

Type de beveiligings code captcha over in het veld hieronder.

Leden Login

Login is alleen beschikbaar voor leden.

Wachtwoord vergeten?

Weersverwachting