Profiel - De Noordhollandse Golfclub
Profiel

Spelend op golfbaan Sluispolder te Alkmaar, streeft de Noordhollandse Golfclub ernaar om een aantrekkelijke en gezellige golfsportvereniging te zijn waar met plezier gespeeld wordt. Attractief voor huidige en nieuwe leden, jeugd en senioren. De vereniging is er voor alle golfers;  lage, midden, hoge en aankomende handicapspelers.

Leden stimuleren leden en organiseren binnen diverse commissies wedstrijden. Veel van deze wedstrijden vinden (in het seizoen) wekelijks en (veelal) op vaste tijdstippen plaats. Het zijn inloopwedstrijden of er moet vooraf op ingeschreven worden.

Daarnaast worden er bijzondere wedstrijden georganiseerd en vindt er elk jaar een feestelijke Golfweek plaats op de golfbaan.

De vereniging doet met ca 10 teams mee aan de jaarlijkse NGF competitie, die in april/mei gehouden wordt en uit vijf wedstrijden bestaat.

Naast georganiseerde wedstrijden is er binnen de verenigingstijd dagelijks de mogelijkheid om met een eigen groepje (2 bal of meer) 9 of 18 holes te spelen. Middels een elektronisch reserveringssysteem (te bereiken via de website van de vereniging of de website van golfbaan Sluispolder) kunt u vanaf een week voor speeldatum boeken.

De vereniging wordt gemaakt door de leden; de leden werken samen in een van de vele commissies. De vereniging wordt bestuurd door een bestuur en ondersteund door een groot aantal commissies en een secretariaat. Informatie over lidmaatschappen vind u op de website; daar is ook de informatie over de Hospitalitycard, waardoor de leden van de vereniging op 13 banen tegen gereduceerd tarief kunnen spelen.

Hieronder treft u een overzicht aan, van de vaste wekelijkse activiteiten binnen de club:

1. Maandagochtend Senioren Dames & Heren
  2. Dinsdagochtend  Dames “Kieften” en Dinsdagmiddag Non-Handicap ‘Meet 2 Golf’
  3. Woensdagochtend Senioren Dames & Heren – Woensdagmiddag Herenmiddag
  4. Donderdagochtend Dames “Rabbits”
  5. Vrijdagmiddag Jeugd
  6. Zaterdagochtend Weekendcompetitie
  7. Zondagochtend “Vroege Vogels” – Zondagmorgen/middag wekelijkse zondagwedstrijd

Leden Login

Login is alleen beschikbaar voor leden.

Wachtwoord vergeten?

Weersverwachting