Samenwerkende banen NL - De Noordhollandse Golfclub
Samenwerkende banen NL

Hospitality Overeenkomsten en Samenwerking Golfbanen Nederland

Met trots kunnen we u melden dat er een samenwerkingsverband zal zijn tussen 9 NoordHollandse banen boven het Noordzeekanaal. Alle leden van deze banen ontvangen op de deelnemende banen een reductie op het reguliere greenfee tarief. Een Evenementenkalender informeert u bovendien over de leuke Open Wedstrijden die er op de banen gespeeld worden en waar U dus aan kunt deelnemen.
U leest hier meer over op de website van NHgolft.

Dirkshorn

Met ingang van het seizoen 2013 hebben Golfbaan Dirkshorn en Golfbaan Sluispolder afgesproken dat wederzijdse leden tegen gereduceerd tarief op elkaars baan kunnen spelen.
Voor leden van de Noordhollandse GC betekent dit dat tegen introductietarief op Golfbaan Dirkshorn gespeeld kan worden. Dit greenfee tarief bedraagt thans voor 18 holes € 30,= en voor de vrijdag en de zondag € 40,=
Leden van Golfclub Dirkshorn krijgen op Golfbaan Sluispolder 20% korting op het dagtarief.

logo-heemskerkseHet Bestuur van de Heemskerkse Golfclub, Golfbaan Sluispolder en het Bestuur van de Noordhollandse Golfclub hebben begin januari 2013 de afspraak gemaakt dat wederzijdse leden tegen een gereduceerd tarief op elkaars baan kunnen spelen.
Met ingang van 1 januari 2013 kunnen leden van de Noordhollandse Golfclub tegen een gereduceerd tarief spelen op de Heemskerkse onder de volgende voorwaarden:

De overeenkomst is geldig 7 dagen in week met:
x) een greenfee van € 35,= voor de 18 holes en € 20,= voor 9 holes
x) Voor de PAR3 zijn de greenfees € 22,= voor 18 holes en € 13,= voor 9 holes

Voorwaarden spelen op de Heemskerkse:
x) Vóóraf telefonisch reserveren dan wel informeren (0251-250088, keuze 1, www.heemskerksegolfclub.nl ) omtrent de beschikbaarheid van starttijden is noodzakelijk i.v.m. competities, wedstrijden, overige baanbezettingen en onverhoopte baansluitingen als
gevolg van bijvoorbeeld weersomstandigheden.
x) Voor de 18 holes baan is het een vereist om minimaal in het bezit te zijn van het GVB. Deze kaart dient bij het melden aan de
receptie overlegd te worden.
x) Op de PAR3 mogen ook personen, die geen GVB hebben, spelen.
x) Groep mag niet groter zijn dan 12 personen.

Samenwerking Golfbanen Nederland

logo-sgnl In april 2009 is de Samenwerking Golfbanen Nederland (SGNL) opgericht.
golfbaan Sluispolder is een van de 13 deelnemende golfbanen.
Dit samenwerkingsverband tussen golfbanen biedt u als lid van de Noordhollandse Golfclub voordelige greenfee tarieven bij alle aangesloten banen. Het greenfee tarief is € 36,-, dit geldt voor alle dagen van de week, dus ook in het weekend!
De deelnemende golfbanen zijn
  • De Groene Ster – Leeuwarden
  • De Compagnie – Veendam
  • Sluispolder – Alkmaar
  • Martensplek – Tiendeveen
  • Golfpark Wilnis – Wilnis
  • Edda Huzid – Voorthuizen
  • Delfland – Schipluiden
  • Golfbaan Landgoed Welderen – Elst
  • Efteling Golfpark – Kaatsheuvel
  • De Goese – Goes
  • Golfbaan Landgoed Bleijenbeek – Afferden
  • Brunsummerheide – Brunssum
  • Golf Event Center – Lelystad
Door dit samenwerkingsverband wordt een landelijke dekking gerealiseerd voor alle leden, dit is uniek voor Nederland! Wat betekent dit voor u als lid van één van de aangesloten golfbanen:
  • Tegen een sterk gereduceerd tarief kunt u op 13 verschillende golfbanen spelen.
  • U heeft een schitterende uitbreiding op uw lidmaatschap gekregen.
  • Uw lidmaatschap van de golfbaan levert u landelijke speelmogelijkheden!
  • Een tee-time op deze banen kunt u zelf bij de betreffende baan reserveren.·
  • Sommige golfclubs bieden u extra mogelijkheden en extra arrangementen.
Informeert u bij de betreffende golfbaan naar de mogelijkheden.
Voor meer informatie over de banen en de voorwaarden zie de posters in het clubhuis en op www.sgnl.nl