Start2Golf – Golfbuddy - De Noordhollandse Golfclub
Start2Golf – Golfbuddy

WAAROM EEN GOLFBUDDY?

Speciaal voor de nieuwe golfers van onze club en de cursisten van de golfschool willen wij iets extra’s bieden. Iedereen die een baanpermissiepas heeft ontvangen na zijn beginnerscursus of na zijn privélessen bieden wij aan om tijdens de zgn ‘Start2Golfuren’ de 18-holes wedstrijdbaan te lopen onder begeleiding van een ervaren golfer van onze vereniging.

Op deze manier leert de beginnende golfer in de baan heel snel de etiquette en gebruiken te hanteren. Hij leert zich op zijn gemak te voelen op onze mooie golfbaan en hij leert de Noordhollandse golfclub kennen middels zijn enthousiaste begeleider. Deze begeleider, de golfbuddy, willen wij inzetten om de kloof tussen de bestaande golfgemeenschap en de nieuwe golfer te overbruggen.

De nieuwkomers komen door het spelen met een buddy in aanraking met bestaande golfers en andersom. Er vindt kennisoverdracht plaats op een enthousiaste manier. Bovendien zal de beginnende golfer zich snel thuis voelen als hij leden van de Noordhollandse golfclub leert kennen doordat zij hem/haar als buddy hebben begeleid. De buddy kan hen ook introduceren bij andere leden waardoor mensen snel een klik krijgen met de club en zich op hun gemak voelen op golfbaan Sluispolder.

Het werken met buddy’s geeft zowel beginners als ervaren golfers (nieuwe) sociale contacten. Deze contacten zijn (zeker voor de beginnende golfer) erg belangrijk om te gaan golfen.

Voor de buddy is het niet de bedoeling als strenge leermeester de beginners in het gareel te houden. Het is juist belangrijk dat u de beginnende speler op een prettige en vriendelijke manier kunt informeren, helpen en begeleiden. Plezier staat voorop!

Meldt u aan!

Bent u enthousiast over het buddysysteem en zou u zichzelf graag een keer als buddy willen inzetten? Neem contact op met het Secretariaat. U kunt zich via een e-mail aan startersbegeleiding@denoordhollandsegolfclub.nl aanmelden.

De Start2Golf uren op Sluispolder zijn op:

• maandag van 16:30 tot 17:30
  • dinsdag van 19:00 tot 20:00
  • zaterdag van 16:00 tot 18:00
  • zondag van 16:00 tot 18:00
Leden Login

Login is alleen beschikbaar voor leden.

Wachtwoord vergeten?

Weersverwachting